Låt den rätte komma in: En exklusivare utgåva

Förlaget Suntup Editions har som första förlag get ut en av Johns böcker i begränsad upplaga. Hela tre olika utgåvor av "Låt den rätte komma in" har de producerat. Här kommer vi att ta en närmare titt på den numrerade utgåvan.

Den numrerade upplagan gavs ut i 250 exemplar och har en kvartsläderbindning med japanska tygbrädor. Insidan av pärmen har konstverk av Bud Cook och utgåvan är tryckt offset på Cougar Natural med tvåfärgstryck på sektionssidorna. Det tvådelade slipcase-höljet är täckt med handmarmorerade papper som är specialgjorda för denna upplaga.

Artistutgåvan:
Utgiven i endast 1,000 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av Bud Cook. (Pris $130). Boken kommer i ett skyddande slipcase och är den enda av utgåvorna som har Bud Cooks illustration som omslag.

Numrerad utgåva:
Utgiven i endast 250 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av John och Bud Cook. (Pris $575).


Bokstavsutgåva:
Utgiven i endast 26 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av John och Bud Cook. (Pris $2,500) Vi återkommer med bilder på denna utgåva när den släppts.

Nedan är en bild från när Bud skapade illustrationerna till boken.Alla utgåvorna innehåller även novellerna ”Låt de gamla drömmarna dö” (”Let the old dreams die”) och ”Varför dröjde du? (”What kept you so long?”).

Förutom böckerna tillverkade man även en brevpress innehållandes en Rubiks Kub vars nummer eller bokstav stämmer överens med de två dyraste utgåvorna av boken. Denna kunde köpas för $150.

Utvalda bilderMer att läsa

Det skrivna

Den kompletta guiden till Johns böcker, noveller och andra texter.

Det rörliga

Filmatiseringar, tv-produktioner och scenföreställningar.

Det exklusiva

Här finns exklusivt material, vissa aldrig tidigare publicerade texter.

Om John

John Ajvide Lindqvists historia - vem är han och vad han han gjort?